Myror i brallan

Vaknade idag av att solen kikad in på mig. Trots detta skuttade jag inte upp ur sängen men jag kände att dagen skulle bli härlig. Fick iväg mina barn till skolan, tog sen hand om en liten sprallig tjej som heter Lexi ett par timmar medans hennes mamma sprang ärenden. Ni som känner mig vet att jag blir rastlös ganska fort, kan inte sitta still och vill gärna ha något att pyssla med. Jag har myror i brallan helt enkelt. Idag fick uttrycket "myror i brallan" ett helt annat uttryck för mig. När Lexi och jag var i parken så lyckades väl jag sätta mig i ett myrbo.

Lexi pekade och började le stort när hon såg det små liven, inte jag. Jag uförde mer en krigsdans i lekparken och de flesta tippat nog på att jag hade blivit galen eller nått. Att hålla till vid myrornas hak är inget jag rekomenderar direkt...Samma sak hände ju i Afrika med när vi hade grillfest den sista kvällen, nån stackare som kommer ihåg? Usch, jag minns det allt för väl!


Nu ska jag, Tanner och Elise gå till Zachs skola och hämta upp honom och hans kompis Mikey. Vädret är verkligen underbart, soligt och supervarmt. Och jag försöker så ofta som möjlig gå och hämta dom eftersom skolan ligger så nära. Ibland så samarbetar inte vädret eller Elise, så då är det bara att ta bilen.


image156

 Puss Erika ♥


Måndag morgon

Då var det dags för måndag igen då.
image155Guud va helgerna passerar fort!
Den här veckan kommer nog rulla på som vanligt,
är det sagt iaf. Kommer jobba till 6 ikväll istället för 5...
lite triss men men.
I helgen kommer vi åka till Tahoe och sen kommer veckan
med stort V, nämligen den vecka vi åker till bahamas!

Nu ska jag få i väg kidsen till skolan,
sen blir det morgonprommis.

See yaa ♥ E

Simple Things

Helgen när plan C kom till. Man planerar och planerar, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Lördagskvällen spenderades med Rebecca i ett regningt San Francisco. Vi kikade på den kinesiska nyårsparaden, var otroligt häftigt man satans kallt också. Efter både shopping och parad så var vi båda nöjda och bestämde oss för att ta oss mot barten. Lyckades komma med ett tåg direkt, och vi var snart hemma hos Rebeccas. Efter mycket dividernade så avslutades denna kyliga kväll i en varm soffan med lasange och risotto, samtidigt som vi snyftade ikapp med Titanic. Och tänk, denna gång sjönk båten med!


Idag så var jag hurtig nog att ställa klockan för att gå upp och städa, vilket jag gjorde också!

Plockade med papper, dammtorkade, vek om allt i garderoben och damsög. Lite senare dök Rebecca upp, det var dags att åka till klubben och träna. Efter ett par timmar så hade vi fortfarande inte kommit iväg så vi kikade på film och käkade popcorn isället. Vad kan man egentligen göra som är bättre än att kika film en regning söndag?


Har nu ätit nyttig middag alá Dee - fisk, broccoli och avokado. Ska hoppa in i duschen nu innan ja kryper ner i sängen och kikar på några avsnitt vänner.


Godnatt & Sov så gott

Puss ♥ E

image154


Are we there yet?

Måste bara berätta! image153

Nu har Dee bokat våran resa till Disneyland i LA!! Kommer
befinna mig i min absoluta drömvärld i början av april.
Vi kommer förmodligen bila ner och sen bo där i över
en långhelg. Då kommer jag vara i himlen!

Iiiiiii, Galet roligt!

♥ Puss E

Spinning

Godmorgon kära läsare!


Vaknade med världens träningsvärk nyss, muskelpasset och spinningen från igår känns i hela kroppen vill jag lova. Guud vad jag har saknat spinning, eftersom jag fick problem med min fot så har jag inte gjort det på flera månader och gårdagens passa var det första på en evighet. Man får verkligen slita på ett spinningspass och man känner hur hårt man jobbar - skönt!

Såg något på schemat igår som fick mitt att le för de har nämligen ett nytt pass på G, kickboxning. Ska börja ta det varje torsdag nu, rolig!

Gårdagen avslutades med film hos Lina, vi såg Good luck Chuck. Har sett den förut men det gick lika bra ändå.


Nu ska jag äta lite frukost innan jag ska iväg på mitt pilatespass. Resan till Santa Barbra och San diego blev tyvärr inte av, men det kommer fler gånger. Idag blir det isället att följa med Rebecca till Emeryville och sen har vi Vipbiljtter till den kinesiska paraden i San Francisco. Det ska tydligen vara den största utan för Kina, så det kan bli intressant.



Nu frukost!


Hoppas alla får en härlig helg!


 

Puss E ♥


Prinsesstårta


Igår åt jag prinsilesesstårta! Tänk vad en liten tårta får mig att känna sverigekänslor! Rebeccas söta familj hade införskaffat den till hennes födelsedag. Eftersom jag var i LA förra helgen så fick jag smaka på den igår, mums! Både Al och Dee smakade och den fick mycket-väl- godkänt, Go Sweden!


Nu ett par veckor har jag haft sån lust att vara ute i skogen och grilla krov! Är inte känd som en skogsmänniska direkt men ibland är det riktigt mysigt. När man ger sig ut på jakt efter den perfekta pinnen som man ska försöka få korven att sitta fast på. Burkar dock alltid sluta med att den hamnar i askan och jag får flörta med papi så han grillar den åt mig!

Får se hur helgen kommer arta sig. Plan A till Santa Barbra och San diego kanske inte blir av, med då kommer plan B att sättas in och det är inte dåligt heller. Kommer då utforska sf nattliv eftersom jag helt plötsligt har fyllt 21 fem månader tidigare! Hur gick det till?

image152

Nu ska jag byta om och dra mig mot klubben.

Är muskelpass på G, kommer vara helt slut i

morgon men man ska väl känna att man lever i bland

eller hur!





Puss Erika ♥


Superstar

Todiloooo. Jag har varit helt slut hela veckan efter den lilla trippen till Hollywood. Har jobbat klar och sen stupat i säng med några avsnitt av vänner. Tog mig dock ur mitt dåliga mönster igår och det blev både promenix och pilates. Duktigt Erika. Har bestämt mig för att börja prova på lite spinning igen nu när min fot verkar ha blivit på bättringsvägen, Yes!
Trodde jag skulle spendera denna helg med att jobba eftersom jag varit ledig de två innan, men icke. Dee berättade att det skulle vara 3 familjer uppe i vårat hus i Thaoe så jag är ledig även denna helg. Hade tidigare i veckan tänkt tagit det väldigt lugnt å bara ha en riktigt mysig hemma helg. Men igår fick jag redan på att jag och Rebecca ev. kommer följa med Steph till Santa Barbra och San diego i helgen, om det finns plats i bilen. Är alltså bara att ställa in siktet på lite sömn och party i helgen med!
image151
Förövrig så såg jag min första groda här i kaliforninen igår,
minliten och söt! Stackarn höll på att regna bort i allt regn!
Räddade honom upp på en stock, dagens goda gärning!

Nu ska jag hämta kidsen från skolan, sen blir det läsning
under bordet med kuddar och filtar, myspys!



Erika-Mika-Nötskrika






 


Hollywood

1 timmes flyg från paradiset. Känns ganska underligt att man kan ta en weekend till LA sådär spontant, utan att behöva beställa flyg och hotell månader i förväg. På några dagar hade vi bokat en spännande resa till kändisarnas paradis.

Lördagsmorgonen började tidigt, hasde mig ur sängen och in i duschen. Har alltid en känsla att jag hellre skulle vilja ligga kvar i den varma och gosiga sängen, även fast jag ska ut på världens äventyr. Åkte och hämtade två andra tröttisar, mina kompanjoner Lina och Camilla.  Vi susade till Oaklands flygplats, parkerade bilen och tog bussen till terminalen. Jag fick världens pirr i magen när vi kom in på flygplatsen, man har alltid så mycket förväntningar när man är på resande fot och även denna gång hade det påverkat mig.
Allt rullade på men dock så fastnade jag väl i tullen och fick kroppsvisiteras, med andra ord så började alla galna upptåg redan här.
Tror vi väckte hela flygplatsen med vårat fnitter och stoj. Andra satt lugnt och drack sitt morgonkaffe medans vi skrattade högt åt allt medans vi käkade en tidig frukost. Vi blev något stressade när de ropade ut i högtalarna: "Ms Ahlin, Ms Blank and Ms Andersson"  ni måste skynda er till gaten för det var last call for boarding!

Försökte sova på planet men jag lyckades inte riktigt, jag hade en massa tankar i huvudet om vad som skulle ske när planet hade landat på flygplatsen. När vi kom ner på fast mark så fick vi snart på en taxi och gav  oss av i riktning mot vårat hotell. Känslan jag hade var verkligen härlig, bara för några månader sen så var jag hemma i Ockelbo och funderade över vart mitt liv var på väg. Nu var jag på väg att uppleva ännu ett spännande äventyr och jag nöjt verkligen. När Hollywood skylten hjöde sig på berget var känslan fullbordad.

Vi lämnade väskorna i lobbyn eftersom vi inte kunde få rummet förns kl 12. Vi gav oss ut på dagens första promenad, var lite läskigt att gå runt i vissa områden och vi tog oss snart därifrån. Vi hittade snart på den världsberömda gatan mitt i Hollywood - Walk of fame. Stjärnor som sträcker sig flera hundra meter både mot norr, söder, väster och öster. Gatorna och dess affärer låg dock fortfarande i ett stilla lugn och vi strosade länge utan att ha en verklig destionation.

Vi kom överens om att ta en liten tur i Hollywood och bokade där med biljetter för att få en närmare titt på vad denna stad innebar. Vi åkte igenom berverly Hills och såg kändisarnas hem, hus som andvänts till olika filmer m.m.  Vi såg hus som tillhörde Julia Roberts,  Beckhams, Katie Holms och Tom Cruise, Dr phil. De gigantiska villorna reste sig mellan buskar och träd och när man trodde man sett det största och mest pampiga så dök ett annat upp bakom nästa krön. Vi åkte förbi ett hus där det stod 9 ferrari bilar på garageuppfarten, vi såg när Christina aguileras möbler blev inflyttade i hennes nya villa, Ozzy Osbournes gamla hus. Vi blev lite senare guidad förbi Hugh Heffners hus och the playboy mansion vi såg paris hiltons förra villa susa förbi bakom buskarna. En stund senare svängde vi in på Rodeo Drive och man lägger verkligen till klasskillnaderna. Alla affärer med stora namn fanns där, Prada, Gucci, , Armani. Hade man varit infödd i Hilton familjen vet jag vart jag hade spenderat alla min tid. Fruktansvärt plastigt dock. Alla som har plånboken för att spendera tid i dessa områden verkar alltid vara lite för solbrända, ha lite för blondt hår, det enda som bertyder något är pengar...

Efter att ha varit igång sen kl 4.00 började vi känna av sömnbristen och efter turen så hittade vi på världens mysigaste caffé där vi satt och bara slappade och nöjt av omgivnigen innan vi begav oss tillbaka till hotellet för en powernap.  När vi vaknade upp 2 timmar senare så var det dags för att inhandla lite middag och vi gav oss iväg till ett supermarket som låg alldeles i närheten. När middagen  var avklarad så stod fixande inför partyt på schemat, och vårat rum såg efter ca 5 min ut som en kläd och sminkbomb exploderat. Partykänslan kom från varsin ipod eftersom vi inte hade någon musik på rummet men man tager vad man haver, eller?

Vi tog en taxi hem till Camillas kompis Emma och fixade lite mer. Huset hon bodde i var gigantiskt och som pricker över i så  bodde hon granne med ingen mindre än Antonio Banderas! Kvällen innehöll många upptåg och vi avslutade den med att dansa hela natten inne på en klubb i Hollywood. I taxin på väg hem såg vi nått jag aldrig sett förut. 10 polisbilar omringade en mack och alla hade vapnen dragna. Mitt vid macken stod en man på knä, och en polis höll en k-pist mot hans huvud. Vi fick aldrig veta vad som hänt, men det ger helt klart ett annat perspektiv på saker och ting.


Vi vaknade tidigt på söndagsmorgon och var rejält slitna, vi kikade på filmer vi hade spelat in på natten när vi kommit hem och fick oss många goda skratt. Vi träffade återigen Emma och hennes tjejer för brunch innan vi tog oss vidare mot Santa Monica och Venice beach. Vi satt på stranden de spelade in Baywatch och kikade ut mot segelbåtarna som gubbade i vågorna. Vi gick på strandpromenaden och stannade till ett tag för att kika på killarna som spelade basket, jag trodde ett tag jag dött och kommit till himlen. Sol, milslånga stränder, bra basket, hela världen framför mina fötter och med underbara vänner. Vi tog en taxi till Santa Monica och kikade på piren innan vi slog oss ner på en Italiensk resturang i solnedgången. Kan erkänna att jag var något sliten vid den här tiden och jag hade inte klarat det utan mina underbar vänner. Tanken på att flyga bakis höll på att nocka mig av stolen, eftersom jag blir åksjuk att köra bil själv kan ni tänka er in hur jag har det på ett plan.  De ca 50 min som det tog att flyga till sfo höll på att bli min död och hade de haft ett fönster öppet hade jag glatt hoppat utan en enda tvekan.  När vi landat så slutade inte äventyret här, ni som varit uppmärksamma vet att vi lämnade bilen på oakland flygplats och landade på sfo. Detta innebar då att vi hade bilen på en helt annan flygplats. Som tur så betalade Linas hostmamma taxi åt oss till oakland så vi kunde få tag på bilen utan större bekymmer.  När jag svängde upp avfarten hemma i Lafayette så dröjde det inte många minuter tills jag hade somnat sött i min säng. Eftersom jag inte hade sovit på nått plan, eller i någon taxi så var min brist på sömn enorm.

Men hur jag än mådde så var jag lycklig och somnade med ett leende på läpparna.  Jag hade ännu en gång lycktas att berika mitt liv med en massa vädefulla minnen.


Om 14 dagar så ska jag iväg ännu en gång och leva livet, denna gång är det dags för Bahamas.


 / / Erika




 Klicka för förstoring.

Los Angeles

Klockan är inte ens halv 12 och jag har redan slutat för helgen!

Hjälpte Dee att få iordning barnen i morse, gjorde lite ärenden image140
som att tanka bilen och köpa bagles. Med andra ord inte så
mycket. Familjen Flagg har återigen åkt upp för att spendera
en långhelg i Tahoe, jag kommer då vara ensam hemma
tills på måndag kväll- Lyx! Ska sola mig i det fina vädret idag,
ta en prommis med Lina och sen förmodligen softa med
Rebecca. Kvällen blir nog lugnt för vårat plan lyfter vid 7
tiden i morgon, LA here we come!

Vi kommer bo hotell istället för hemma hos Camillas kompis Emma, blev lite strul med hennes värdfamilj. Men det löste sig med hotell mitt i Hollywood, så det kommer nog bli minst lika roligt. Kommer sova så lite som möjligt i helgen för att kunna uppleva så mycket som möjligt. Därför är det parfekt att jag är ledig på måndag!

Näe, nu blir det på med bikinin och ut i solen tillsammans med Potter.

♥ / / Erika

Would you be my Valentine?

Eftersom jag är vaken nu 03.13 svensk tid så kommer jag nog vara en av de första som bloggar om Alla Hjärtans Dag, Aha! Om man inte tänker på de andra svenskarna som är här ifs.

Kommer vara med om en annorlunda Alla Hjärtans Dag i år här i Usa. De började skylta med hjärtan och gosiga saker redan efter jul. Alla affärer här är täckta av hjärtballonger, rosor, choklad, gosdjur m.m. Och jag älskar det eftersom jag är en total tönt när det gäller sånna här dagar. Jag planerar dagar i förväg och är som ett barn på julafton. I år så har jag suttit och klippt ut hjärtan med Tanner, vi ska nämligen överraska resten av familjen med en hjärtgardin och ett hjärta för varje familjemedlem. image139

Måste nog dock hålla med om att få rosor, små
nallebjörnar och middagar på en helt vanlig onsdag
kan vara mer mysigt än på denna speciella dag.

Tror jag och min raring kommer spendera denna
hjärtliga dagen tillsammans i en biosalong med
en massa förälskade par. Jag är inte ett dugg avundsjuk
för vad är egentligen bättre än att få spendera dagen
med någon man tycker om, kär eller bara som
riktigt bra vänner.

Jag saknar er alla hur mycket som helst. Ha en supermysigt
Alla Härtans Dag!


Love you all to the moon and back!

Pussar Erika ♥

Golden Gate

Oh yes! Måste nämna lite kort om vad vi gjorde förra helgen. Jag, camilla och Lina tog bilen och gjorde en liten roadtrip. Vi åkte över Golden Gate bron, stannade till vid utkiksplatsen och tog löjligt många kort. Strosade på sausalitos vackra gator och sen vidare till Thiburon för att äta en mysig lunch vid vattnet. Den dagen var vekligen den bästa på länge! Går inte att beskriva känslan man hade när vi korsade bron med det stora G:t, taklukan och fönsterna var öppna och ur högtalarna strömade musik. Efter alla äventyr så hade vi fortfarande inte fått nog. Vi styrde kosan mot Walnut Creek där det blev mexikanskt och bio, 27 Dresses. Kom hem på kvällskvisten och var helt utmattad. Utmattad av äventyr - Det kan helt enkelt  inte bli bättre än så.

I helgen dra vi oss mot Los Angeles och dess varma breddgrader, vi bokade biljetter igår så nu kommer jag befinna mig i Hollywood största delen av helgen. Planet lyfter på lördagmorgon och sen väntar en massa roliga saker på oss i kändisarnas hak.

Nu ska jag ringa Sverige, sen blir det en liten runda i reservatet. Sprang förövrigt hela reservatat igår, och min fossing höll!

image138
♥ / / Erika

Tisdag morgon.

Godmorgon! Igår hade jag skrivit ett jättelångt blogginlägg, och så försvinner det. Grrr. Det innehöll altt skoj som hände i helgen, och det var verkligen värt att nämna så...Jag ska sätta mig ner och skriva det Igen när jag får lite tid över.
image135
Förövrig idag så har jag Elise hemma hela dagen,
så jag håller tummarna att hon ska vakna på rätt sida.
Vädret verkar blir hur fint som helst idag med.
Får se vad vi hittar på, måste åka till safeway och
köpa lite saker. Köpte en ny tandborste, men köpte
fel sort. Köpte en medium när jag behöver en mjukis.
Typiskt.

Nu ska jag gå och dra på mig myskläder och sen
väcka de små liven i rummet intill.


♥ / / Erika

I wrote this song cuz i got high....

Världens längsta sovmorgon! Igår åkte hela familjen Flagg till Tahoe, det innebär för Erika ca 3 dagar av egotrippad tid. Har dock blivit mer påverkad av familjelivet än vad jag har förstått, för direkt så la sig en obekant tystnad i hela huset och jag hade inte en aning om vad jag skulle göra. Vanligtvis så hör man barnen skratta, stoja och gråta, hur de springer utanför mitt rum och håller på att göra mig galen. Men nu saknar jag det ljudet. Det är som att vara ute i sommarstugan på havet och inte höra havsbruset slå mot stenarna på stranden.

Städade huset och kikade sen på "Sweet home Alabama" samtidigt som jag käkade lassange. Blev senare (tack och lov) ivägsläpad till gymmet av Stephanie, men jag gjorde ingen större ansträngning där jag kan jag avslöja.
Följde med Steph till hennes vänner och lärde mig spela biljard och eftersom jag är en sån naturbegåvning så vann jag första omgången, Yes!! Åkte vidare till ett annat hus där röken låg tjock mellan väggarna, här röktes det på så det stod härliga till. Jag höll mig nära dörren och försökte att andas så lite som möjligt, kommer tvätta.tvätta,tvätta mina kläder idag för det luktar som om jag har varit på jamica i 6 månader...

Lyckades sova till halv ett idag, halv ett! Har inte sovit så länge på flera år känns det som. Är så himla fint väder ute nu så snart blir det promenad, sen ska jag lägga mig på en solstol ute vid poolen och läsa lite Potter. Kommer ev. inte ske i den ordningen känner jag.
I morgon får ni hålla tummarna för jag kommer agera som bamib, det är dags för au pair möte och denna gång har de bestämt sig för att plåga oss med skridskor. Kan lova att jag är 100 gångimage134er bättre på biljard än skridskor...

Min raring är nu i New York med sin papi, är jätteglad för
din skulle rebecca! Men jag har aldrig varit mer avundsjuk
För det första så är du i min absoluta favoritstad med det
allrva viktigaste, du får träffa din papi efter 6 månader!                                                                                              
Läser motvilligt din blogg, och önskar jag var där också!
Kom hem snart bitch, miss u hun!
Vill vara tillbaka i nyc med mitt härlig gäng från au pair 
skolan, har aldrig varit mer levande än då.



♥ / / Erika                               






Tisdag

Kulle upp och kulle ner. Har insett att san fran inte är ett ställe för mig, när det gäller att åka bil. Rebecca och jag tog våra små barn idag för att åka och klappa getter, kor,kaniner och massa andra djur. Vägen dit var längre än vi trott och även fast jag körde själv så lyckades jag givetvis bli åksjuk. Det var uppåt och det var neråt, långa kurvor och tvära svängar och eftersom det var RallyElsa som visste vägen så var det bara att haka på. Hade lust att lägga mig ner och dö ett par minuter ( ni som åkt bil med mig vet hur jag blir) men när jag såg djuren så lyckades jag ta mig framåt.
Elsie var först mest rädd för alla djur, inte så konstigt för getterna var väldigt måna om att få tag på den selleri Rebecca hade tagit med sig. Men tillslut så lyckades hon väl slappna av något och fick förmodligen ut något av den lilla utflykten. Efter gick vi igenom nått slags muséum, hur mysigt som helst. Blev fika på en park i solskenet medans barnen sprang omkring och lekte kull, en mycket trevlig förmiddag.

På vägen hem fick jag ett samtal från Dee att Tanner inte mådde så bra, så det var bara att åka och hämta den lilla sjuklingen. Dock inga större fel, bara en väldigt irriternade hosta och vi vet alla hur drygt det kan vara. Det var så sött när jag hämtade upp honom, läraren berättade att de hade kikat på jordgloben och Tanner hade fått pekat ut vart jag kom ifrån. Han hade varit jättestolt, kan lova att det kändes i mitt hjärta!

Nu sover Elise i bilen, Tanner kollar film och hostar. Jag ska plocka ihop lite tvätt och sånt, och sen om Elise fortfarande sover ska jag smyga ut och läsa lite Harry Potter i solen.

Hoppas alla haft en bra Tisdag

TjinTjing // Erika

Måndilimåndag

Vaknade i morse och var på hur dåligt humör som helst. Har sovit dåligt och hunden höll mig vaken timmen innan min klocka skulle ringa, kan lova att jag inte var bra att ha och göra med de första timmarna av denna måndag. Åkte till Walnut Creek efter att jag lämnat barnen på skolan, det var nämligen dags för uppkörning. Denna gång gick det som det skulle ha gått förra gången - nämligen galant så nu har jag mitt körkort, Yes!!

Åkte hem och gick min vanliga promenix ute i solskenet, det var riktigt riktigt skönt att det inte regnade. Men trots solsken och nytaget körkort så känner jag mig fortfarande på lite dåligt humör, längtar inte hem och vill inte vara här. Mycket svårt känsla att förstå sig på måste jag säga, hoppas den går över snart.
När jag hämtat barnen så var min plan att spendera resten av dagen i parken, men det ändrade sig snabbt eftersom Elsie inte var på sitt glada humör. Blev att åka hem och stoppa ner henne för en nap istället, väntar nu på att hon ska somna till så Tanner och jag kan gå ut och leka på baksidan istället.

Ikväll så var min plan -spring och pilates. Men efter ett telefonsamtal från Lina så kanske jag hoppar ett av passen och kikar på film hemma hos henne istället.

Hoppas ni alla haft en bättre dag än mig!

Take Care Erika♥

Benefit

En mycket trevlig lördag!
Började dagen med att följa med Zach, Elise och Alex till Zachs provspelning för ett baseball lag. Efter det så åkte vi iväg till Safeway för att handla matvaror och sånt skoj. Släpade mig iväg till gymmet när vi kom hem, hade tänkt tagit en liten promenix men eftersom vädret här envisas med att inte vara det bästa så fick det blir träning innomhus idag. När jag var färdig duschad och klar som kom Stephanie och hämtade mig, och vi åket vidare för att inhandla lite mer intressantare saker än matvaror. Jag är verkligen i behov att lite klädshopping men lyckades spendera över 100$ på smink...dock ett bra märke nämligen Benefit. De har hur mycket mer saker som helst som jag vill ha- som jag behöver! Men det fick räcka för den här gången. När vi klev in på macey´s så blev vi nämligen erbjuda att bli sminkade av detta märke och det var svårt att inte köpa produkterna eftersom resultatet blev så bra.
Jag hade världens sötaste tjej som sminkade mig, hon var verkligen hur duktig som helst och sa att jag skulle komma tillbaka en annan dag så skulle hon lära mig en massa saker med sminket jag köpt, hur bra som helst.

Har precis ätit världens godaste sallad, jag var tvungen att ta tag i middagen eftersom Dee är uppe i Tahoe med Tanner. Alex har inte så stor koll sådär, hade han fått bestämma hade vi typ ätit kex till middag men där satta Erika stopp. Den blev iaf hur god som helst.
image130
Nu ska jag pallra mig ut i regnet, fast jag vill inte bli blöt..suck..
Ska hem till rebecca å kika på en liten fimlis.
Ett perfekt avslut på denna dag!


Pussis ♥ E







Helgen är Här!

Tänk att träna blir så mycket mer intressant när man är två!
Var till gymmet igår med Stephanie, tiden bara flyger iväg när man skrattar och pratar. Undra om de andra på gymmet också tycker det!? Vi började av nån anledning prata om lamor igår och kom snart in på det underbara ämnet - Kejsarens nya stil.
 
" jag förvandlar honom till en loppa-en harmlös liten loppa - Så stoppar jag loppan i en ask- och så stoppar jag asken i en låda- och postar den till mig själv- och när den kommer - Mohohahhaha- så mosar jag honom med en hammare!- Det är briljant-Briljant!!- Men!- för att spara porto så kan jag förgifta honom!"

Kommer iaf snart en filmkväll med denna film - Längtar! I helgen så blir det jobba lite på söndag medans Zach provspelar för ett baseboll lag, sen är jag ledig lörkväll och söndag. Vi kommer förmodligen åka in till Sf på söndag och ha en helmysig dag där inne - Jag, Becca, Steph,Lina och Camilla kanske?

Ojoj, nu är jag sen! Måste väcka de små liven i andra rummet och få iväg dom till skolan. Efter det så blir det gymmet och ett muskelpass för min del. Kommer ha T-r-ä-n-i-n-g-s-v-ä-r-k i mån för hon är stenhård.

Hoppas alla får en superbra helg!

pussis ♥ E

RSS 2.0