Casino Royale

Äntligen en dag utan regn! och jag njöt verkligen av min promenad i morse, solen sken och fåglarna kvittrade. Fick en såndär känsla ni vet när det är sol och det börjar bli vår, när de precis sopat gatorna från grus och man inte behöver ha den tjocka vinterjackan längre. Längtar verkligen till sommaren

Igår var jag och tränade en sväng och sen hade jag lite spakväll på gymmet. Hårinpackning och ångbastu och lite sånt. Sen bar det iväg till Lina och vi kikade på på halva Casion royale för vi orkade inte mer än det. Vet ni föresten om att i filmen så finns samma utställning som jag var på - Human Body Exhibition. Kika på den så ska ni få se vad jag såg i verkligheten. Helt otrolig utställning.

Är lite kluven över hur jag ska göra idag med min pilates, fick nämligen en släng av illamående nu på eftermiddagen. Går magsjuka överallt men ja håller tummarna att det bara är något tillfälligt så jag inte blir sjuk - Är verkligen trött på allt som heter sjukdom nuförtiden! Hade planerat att ta med Tanner och Elsie till parken men det får bli någon annan dag.

För att inte avsluta det här inlägget med tråkig magsjuka så kan jag passa på att berätta att det är 35 dagar kvar tills det bär av till Bahamas! Galet några dagar kvar - Då kommer ingen sjukdom kunna stoppa mig för dit ska jag oavsätt vad som händer! Kommer bli så himla roligt!

Nu ska jag gå och kika på lite film med Elise, slappa i soffan med andra ord.
Hoppas alla har haft en bra dag!

Puss ♥ E

Edna & Mirage

image129


Nu har vi äntligen kommit hem efter mycket om och men, bilresan tog bara 4-5h extra.
Ska borst gaddarna och fläta håret, sen väntar ett avsnitt av vänner på mig. Ska bli så skönt att krypa ner i min säng, med alla mina 4 kuddar som inte blir platt som en pannkaka när man lägger sig ner för att sussa.

I morgon börjar en ny arbetsvecka, håller tummarna för att det ska sluta regna snart. Har regnat konstant i mer än en vecka nu och det sätter sina spår i humöret. I regnet och rusket kommer ja komma ihåg våran underbara dag vi hade i Squaw, Lake Tahoe, Ca, USA, det kommer nog göra susen!

Puss och Godnatt ♥ E

Magplask i pudersnö, myyyyysigt värre

Sol, nån minus grad och puder. Kan skidåkning bli bättre!?
På vägen upp till Tahoe så såg vädret inte så lovande ut, regnet förföljde oss länge från Lafayette men byttes snart ut mot snöflingor som singlade ner. Eller det var det jag fick höra, jag sov nämligen största delen av vägen - som vanligt.

Vi lyckades titta på en liten del av snowroller men kom snart överens om att sova lite inför morgondagens bravader. Vaknade dagen efter av att Rebecca var upp och tassade, öppnade ena ögat och insåg att det skulle bli en jättefin dag. Vi kom efter mycket om och men till backen och dagen blev verkligen hur perfekt som helst. Puder,puder och åter puder, vi åkte så mycket benen bar och jag fick mig några goda skratt när Rebecca gjorde magplask i snön, jag var inte sämre själv ett en eller två gånger men så blir det när man åker hårt ;)
Åkte sista åket med Alex och som de säger i snowroller, skippa sista åket. Mina ben var inte riktigt med mig där men jag lyckades hålla samma takt som Alex.

Efter lite shopping på Safeway så åkte vi hem och vi slängde ihop lite delikat tacos, vart inte riktigt 100 eftersom vi hade glömt kryddan till köttfärsen. Alex korkade upp en flarra vin till oss och efter en stund så var det glömt, trötta som vi var så blev det sängen ganska så snart efter middagen.

Nu ligger vi i sängen och har varsin dator på magen och slänger ibland ett öga på snön som yr runt där ute, känner mig mycket nöjd med beslutet om att vara här inne. Om vi kan slita oss från datorerna ett tag så är det resten av snowroller som står på listan. Sen blir det lång bilfärd hem igen.

Ha en bra söndag allihopa ute i vida världen!
Puss ♥ E

Tyngden på dalskidan, Älskling!!


Nu är det fredag igen och vi åker återigen
upp tillimage127 Tahoe idag.
Fast denna gång kommer det blir extra roligt
för blondie nr 2 ska med upp, nämligen Rebecca.
Vi har hört på väderrapporten att de ska komma in
en snöstorm så vi hoppas på att den inte
ska bli allt för stor så vi fastnar nånstans där borta.
Ikväll när vi kommer upp så blir det uppvärmning inför
skidåkningen, med nämligen Snowroller.
Filtar, popcorn och stig helmer, vad kan gå fel!?

Träffade tjejerna igår på Pizza Antica igår kväll och
hade en riktig myskväll. Ja åt en sallad som var hur
god som helst, avokado,salami,pinjenötter mm. Mums!
Vart dock sorgligt när jag skulle säga hejdå till Sara,
men vi kommer ju ses igen i Sverige!

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen packa
ihop mina pinaler inför Tahoe, måste försöka
hinna köpa en ny ansiktskräm innan vi åker också.

Ha en bra helg allihopa!

Love E ♥

Egodag,Grattis till mig själv!

Idag har nämligen ErikaMikaNötskrika Namnsdag!
Och även fast det har varit min dag idag så har den här dagen inte varit så trevlig. Vi har hemska bacilusker i huset så alla barnen har varit hemma från skolan idag. Väldigt dryga och påfrestande har de varit. Och så har det regnat hela veckan samt idag också. Jippi. Och jag märkte nyss att hunden har spytt på mattan i vardagsrummet. Ännu mer Jippi.

Iaf, jag hoppas att dagen kommer avslutas bättre än den börjat. Ja ska med tjejerna och äta pizza ( förmodligen sallad för min del) och mysa. Den kommer kanske bli lite sorglig för det är avsked på G. Avklarat år och byte av familj finns med på menyn ikväll, inte så roligt men ett måste.
image126
Tack för alla mess och telefonsamtal idag,
det värmer verkligen!

                                           Pussis ♥ E














Gossip Girl

Tänk att jag gillar nog nästan alla mat. Jag äter italienskt, mexikanskt, thaimat, indiskmat, amerikansmat ( om man nu kan kalla det för mat) svensk mat och massa mer. Givetvis så finns det saker jag tycker mindre om ( ser du mamma jag har lärt mig, att det finns inget som heter " jag tycker inte om" ) som typ svamp, sill eller rotmos.
Har också vuxit upp nu och vågar prova allt som ställs framför mig på tallriken, iaf allt utan ögon- kvar.

Har precis kommit tillbaka från en liten gossip stund med Stephanie, vi har äntligen lyckats vara på samma plats och tid den här gången. Vi skojade och skrattade enda tills det var dags för henne att gå, saknar henne redan!
Vi pratade iaf om en kommande resa till Santa Barbra igen, hade så roligt förra gången vi var där på halloween så vi måste bara göra om det, med andra kläder tack och lov.

Samtidigt som ja sitter och skriver så debatterar jag med mig själv om jag ska åka och gymma eller inte. Jag borde verkligen eftersom jag inte kommer ha tid i morgon, jag ska nämligen signa upp mig till en fotokurs! Hur roligt låter inte det!? Får se hur det blir, ska försöka leta på den första Harry Potter boken i barnens rum också. Har hört att den boken ska vara bra, eller hur familjen lindqvist! :D

Anyway, hoppas ni alla har haft en superduberbra dag!

Puss ♥ E

En riktig liten tröttis...


Oj,oj,oj Kan man bli mycket tröttare?image122
Har precis vaknat, eller jag tar tillbaka det där.
Har precis öppnat ögonen och det känns som jag
blivit överkör av något. Jag har inte hunnit ställt mig upp än
men det kommer inte bli vackert, mina vader håller redan att
på ta död på mig.

Ska hasa mig ur sängen nu, ta mig ner för trappan och sen
pilla i mig lite fukost. Sen är det bara att ta nya tag innan vi
ska ut i snön och busa igen. Kommer sova så sött på vägen
hem i bilen!

Ha en superbra dag allihopa!

PussOchHejVärldensTröttasteTjej

Me like It!

Skidåkning är så himla roligt! Kom upp hit till Tahoe i fredags kväll och som vanligt hade vi lika roligt i bilen på vägen upp.

Lördagen spenderade jag med en purken Elise, vädret var dock hur bra som helst med sol och klarblå himel. När helaa gänget kom tillbaka från skidåkningen så snörade jag på mig snöskorna och tog en promenix. Var otroligt vackert när man såg solnedgången som skiftade i rosa och jag kände mig fruktansvärt lycklig när jag traskade runt i skogen. Dagen avslutades med ett glas Champange, jag vet låter hur bra som helst - Vilket det var också!

Idag söndag så har jag varit och åkt skidor hela dagen, var dock lite synd att det var blåsigt och inte alls särskilt soligt alls men jag hade en trevlig dag. Världen är bra liten ibland, vilka var inte på samma ställe, samma berg och samma tid? Jo, nämligen Fia Nyströms familj. Vi åkte skidor hela dagen tillsammans, skrattade och uppdaterade varandra om tiden här. Gud vad tiden går fort när man har roligt!

Nu är jag hemma och sitter i min säng och har precis avslutat ett lika givande samtal som alltid med Rebecca ;)
Planer har börjat smidas för nästa helgs skidåkning, mina ben och min rumpa är dock inte lika excited som jag, än.

Nu blir det en varm,varm dusch och sen ett par avsnitt av vänner!



image121Love Yaa ♥ E


Where There´s Smoke...

Dagarna blir himla långa när man inte mår bra! Jag brottas för att min förkylning inte ska bryta ut helt, men det verkar som den för tillfället har övertaget.
I morse när jag vaknade så skakade och frös jag hur mycket som helst och det var längesen jag hade sån hosta som jag har nu, jag hostar så jag har träningsvärk i magen. Dricker massor med honungsvatten och försöker få i mig så mycket vitaminer som möjligt och mitt senaste intag bestod av grapefruit, hur gott som helst btw.

Jag släpade mig ändå för att klippa mig i morse, image119
vilket alltid är uppiggande eftersom  jag får så
många snälla kommentarer där. Kelly, hon som
klipper mig säger alltid åt alla som kommer in
att de ska titta extra noga på mitt hår eftersom
det är väldigt ovanligt att man får se någon
som är så naturligt blond som jag. Jag
känner mig som en sällsynt fågel eller nått.
Jag vart iaf jättenöjd med klippningen.

Nu ska jag krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv!
Hoppas ni alla andra mår bättre än vad jag gör!

Puss ♥ E


Mysilimyspys


Nu är det lugnt och skönt hemma. Alldeles nyss hade jag 100 bollar i luften samtidigt, pratade i telefon, stekte pannkakor, tog hand om barn och skrattade åt min hostfarmors skämt...

Men nu är det alldels tyst i vårat hus. Elise har efter många protester äntligen somnat,  farmor tog hunden och Tanner till parken vilket innebär att jag har minst 1,5h egotrippad tid. Kommer spendera tiden väl framför datorn och sen ev ta en liten powernap, känner att en liten förkylning kanske är på väg igen - Inte bra.
Snart är det onsdag, vilket innebär att jag ska klippa mig igen! Tyckte det var alldels nyss jag var där och tappade flera centimeter hår, men det är hela två månader sen. Himlar vad tiden går fort. Fast det märks på håret att det var längesen, så mycket plattande och lockand min kalluffs får stå ut med.
image118
I morgon så ska jag ha gymdejt med Sephanie.
Vi har försökt umgåttshur länge som helst,
men eftersom vi är två mycket upptagna damerså har vi
misslyckats ganska rejält på sista tiden. Ska bli roligt
att få en liten uppdatering från den amerikanska
sidan och att inte prata svenska!
Blir ganska mycket svenska nuförtiden och det märks
när man ska prata engelska...Så nu blir det skärpning!

Nu känner jag att det är dags för lite mys med film och filt,
och om ja orkar en kopp té


Puss Erika

Håll i hatten!


Idag är det en massa sol ute! Få se nu, sist jag skulle hem till Lina och planera så vart det att vi åkte och tittade på college basket isället, vi såg när Cal´s damlag mötte Oregon. Det var hur roligt som helst och jag måste ta mig iväg och se en NBA match snart, förstår inte riktigt att jag inte har gjort det än...anyway.
 
Dagarna här rullar på och vi spenderar massa tid i Linas hot tub och med att kolla på film. Nu har jag även hittat en skola jag ska signa upp mig på, ska ta sånglektioner och ev. latin dance feat salsa. Bara min fot håller, så håll tummarna! Resten av mina credits ska jag tjäna ihop med tjejerna på en hajk, japp ni hörde rätt lilla Erika ska ut och hajka. Ni kan sluta skratta nu :) Det finns en kurs man kan ta över en helg nångonstans i NY, så vi ska åka iväg ett tjejgäng härifrån och ha hur roligt som helst. Eller de andra kommer säkert ha hur roligt som helst, åt oss.

Igår så fyllde min lilla stumpan 21 också Grattis Tovan! Lyckades tillochmed få tag på henne på telen, vilket inte händer varje dag! Det är galet vad man missar saker i varnadras liv när man inte pratar lika ofta som förr, men uppdateringarna är ändå riktigt roliga.

Tror tiden kommer gå hur snabbt som helst nu, så här ser planeringen ur för det kommande året.

Januari - Februari:  Skidåkning i Tahoe nästan varje helg
Mars - Bahamas!!
April - LA & Disneyland med familjen.
Maj - Mia och Nettan kommer + My b-day
Juni - Hajkresa + mamma och kenneth
Juli - Sommar
Augusti - ev. fire island then Home...

Under tiden så ska de klämmas in en massa saker som, resor till stranden, road trip till LA, basketmatcher, försöka ta det lugnt, en massa party när jag fyllt 21 och en massa massa andra roliga saker!


Nu blir det bus med mitt lilla busfrö!

Puss ♥ E

My body stay vicious I be up in the gym just working on my fitness...

Nu har veckorna börjat som vanligt igen. Mina morgonpromenader och min kvällsträning är nu som vanligt i kalendern, hur skönt som helst. Har verkligen legat på latsidan i två veckor och haft semester från allt som har med träning och göra. Nu finns det Bahamasmotivation som heter duga, tänker inte springa runt på stranden otränad...som en amerikan..det går helt enkelt inte för sig.

Igår kom Alex mamma hit och i morgon så kommer även hans syster Danielle, Dee och Alex ska på semester till Maui. Är himla avundsjuk kan jag lova men otroligt glad för deras skull, anyway så kommer de hjälpa mig med barnen under den tiden tack och lov. Visserligen har hans mamma inte så stor koll...men ändå.

Har regnar det hela tiden och filmtittandet ligger på hög nivå, träffar tjejerna hela tiden och dricker te, kikar på film och skrattar en massa. Vi ska ha planeringskväll hos Lina ikväll, vi ska reda ut lite saker som ligger i luften som : Road trip till la, hajk i NY, Basket, skidåkning m.m. Ska bli så himla skoj! Fast när man sitter sådär och planera så inser man verkligen hur fort tiden går här, veckorna bara rinner iväg. Tiden kommer snart då man måste bestämma sig för att stanna eller åka hem, önskar jag kunde dela på mig för en del vill ju stanna här hur mycket som helst och den andra vill ju givetvis hem. Anyway, tänker inte tänka på det mer nu, och det behöver inte ni heller för det är långt till dess.


Nu ska jag gå och kika på lite film med barnen, sen blir det middag, sen Lina.

E

I can see clearly now when the rain is gone...

Fredags mys på G!

Nu är det ännu en gång fredag, känns på något vis som att det alltid är Fredag och söndag....Idag har jag och barnen varit till klubben  och roat oss i baskethallen, inte klokt vad man kan få små barn att springa mycket där inne! Orsaken till att vi har varit inne idag beror på ett väldans regnväder som dragit in över området, det bara forsar ner och vissa har tillochmed satt upp skydd så de inte ska få inte vatten i huset. Jag var ganska så dygnsur när jag fått in alla barn i bilen kan jag lova, blev extra sur när jag klev i en Djup vattenpöl, men men vad mer kan man begära än att man har alla barnen inne och fastspända i bilen!

Ikväll blir det middag med tjejerna och sen förhoppningsvis ( om vi orkar) film-maraton. Vi skojade om det häromdagen att vi alla har blivit som små hemmafruar, tar hand om barnen sen stupar man i säng för man är helt utmattad av dagens alla bestyr! Hehe, ganska komiskt.

Jag känner att jag skulle må hur bra som helst av lite sommar och sol nu, tur att det bara är 61 dagar kvar till Bahamas resan, är ingenting med tanke på hur fort veckorna går här. För fort...fast ändå sakta...fast för fort...äh ni vet hur det är...hade ni varit au pair så hade ni nog förstått ännu bättre...anyway...


Hoppas ni har haft och kommer få en jättetrevlig fredagskväll,
nu ska ja gå och locka håret!

Love Yaa ♥ E


 


Glitter och Glamor

Är riktigt piggilin idag om man jämnför med igår. Mitt nyår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vi hade jättemysigt med middag och lekar hemma hos Sara, sen bestämde vi oss för att åka vidare till en annan fest och fira 12 slaget. De slutade med att jag satt i en taxi och försökte få fram adressen till partyt vi skulle till, missade då 12 slaget. Men men, shit happens. Vi kom fram till huset efter mycket om och men, där partade vi och satt i hot tuben tills klocimage116kan 5 på morgonen....Min syster ringde mitt i natten, sorry sis kommer inte riktigt ihåg vad som sades, men så blir det när man ringer lillasyster på nyår :D Dagen efter började ganska bra, men avslutades med en rejäl bakfylla för mig- inte roligt. Tur att man blev levererad pizza i min ensamhet, vilket jag föredrog just då

Nu ska vi iaf börja kolla lite helger när Rebecca ska följa med oss till Tahoe, längtar redan tillbaka dit.
Jag har verkligen ångest när jag skulle åka hem i måndags för vädret var så himla fint!
Föresten så gick bilresan hem galant, hade lite beslutsångest vid vissa skyltar men tydligen så valde jag alldeles rätt för efter ca 3,5h så körde jag upp vid vårat hus.

Nu ska jag hitta på något, borde verkligen träna med det orkar jag inte idag - film kanske?

E






                                                                                                             



   

RSS 2.0