My First Fortune Cookie

image13
My First Fortune cookie

Nu har jag fått min första lyckokaka, eller rättare sagt mina första två lyckokakor. Vi var och beställde kinamat igår och i min påse fanns två kakor! Och en textremsa som inte hade nån kaka...undrar vart kakan tagit vägen...Iaf så i slutänden så hade jag alltså tre lyckokakotexter:

Soon, You will receive pleasant news.

Investigate new possibilities with friends. Now is the time.

Being aware of your fears will improve your life.


Får väl se om nått slår in eller stämmer då.
Have a nice day


E



















A&F

image11image12Abercrombie & Fitch
 
Detta är mitt nya favorit märke, de har hur snygga kläder som helst! Speciellt Jeans. Det var Rebecca som visade mig den här underbara affären och mina planer är att köpa en massa massa jeans här ifrån, de är så himla skönt när man hittar ett par jeans som sitter sådär perfekt!
De på bilden är mitt senaste inköp, Rebecca och jag ska shoppa lite i helgen...Kanske hamnar ett par till A&F i min garderob!

Kolla in deras hemsida

http://www.abercrombie.com/anf/lifestyles/html/homepage.html






♥ Erika♥






Grey´s Anatomy




Grey´s Anatomy

Förut så hade jag min fulla konsentration på Sex And The City, men nu är jag helt uppslukad av nämligen Grey´s Anatomy. Som ni kanske vet så sänds säsongerna tidigare här i Usa än i Sverige, det innebar att jag lärade kolla ikapp en halv säsong innan det började igen här, så jag inte skulle missa nått. Dee var så himla snäll att hon gick ur och köpte den 3:e säsongen till mig så jag skulle komma på rätt spår.
Såg första avsnittet av den 4:e säsongen idag, vill ni veta vad som hände? :P Nädå, ska försöka hålla den informationen inne så jag inte avslöjar nått.
Brukar ni inte titta på denna underbara serie med massa intriger och kärlek så gå ut och köp alla säsoner!
It´s worth it!




image10   Love Erika ♥

Beautiful day in Califorina



Höstdag i Californien
image9


Finns det nå mysigare än att gå på en höstpromenad en lördagsförmiddag.
Vaknade tidigt av att barnen levde om, gick upp och åt frukost och bestämde mig sen för att gå en promenad runt reservatet. Klädde på mig jeans, tröja och virade en sjal runt halsen. Tog bilnycklarna och ipoden och gav mig iväg.
 Gick en sakta promend runt sjön och bara tittade på alla löv som håller på att övergå från grön till brandgul eller djupt röd. Fåglarna kvittrade och jag fick en sån där speciell höst känsla man kan få ibland, när  den varma somaren precis håller på att försvinna in i den kalla hösten och man inte vet om man ska sätta på sig en till tröja eller inte.image7image8
När ja kom hem så tog jag mig en bok,en filt och en altan, virade in mig i filten och satte mig och bara myste med boken, kan man få en bättre lördag?


Love Erika


Oakwood

image3

Oakwood är ett himelrike för den som tycker om att variera sin träning, man kan ta klasser som te.x yoga, pilates, spinning, dans, core m.m. Allt är redan klart när man har gått med, man visar upp ett kort i receptionen och sen är det bara att ta vilka klasser man vill. Det finns basketplaner, en hel övervånging med bara maskiner, spa, innomhus/utomhus pool, hot tup, ångbastu, vanlig bastu & café.
 Man har fri tillgång till handdukar,schampo,balsam,rakhyvlar, hudkräm...
Det är ca 1,5 års väntan om man vill bli medlem, som tur är redan min värdmamma här i CA redan medlem så hon bara meddelade att jag skulle stå på hennes kort...smög man förbi den kön ;)

För den som är lite mer intresserad så kan ni gå in på deras hemsida å kika runt lite:)

http://www.oakwoodathleticclub.com/

Enjoy, Erika


RSS 2.0