Myror i brallan

Vaknade idag av att solen kikad in på mig. Trots detta skuttade jag inte upp ur sängen men jag kände att dagen skulle bli härlig. Fick iväg mina barn till skolan, tog sen hand om en liten sprallig tjej som heter Lexi ett par timmar medans hennes mamma sprang ärenden. Ni som känner mig vet att jag blir rastlös ganska fort, kan inte sitta still och vill gärna ha något att pyssla med. Jag har myror i brallan helt enkelt. Idag fick uttrycket "myror i brallan" ett helt annat uttryck för mig. När Lexi och jag var i parken så lyckades väl jag sätta mig i ett myrbo.

Lexi pekade och började le stort när hon såg det små liven, inte jag. Jag uförde mer en krigsdans i lekparken och de flesta tippat nog på att jag hade blivit galen eller nått. Att hålla till vid myrornas hak är inget jag rekomenderar direkt...Samma sak hände ju i Afrika med när vi hade grillfest den sista kvällen, nån stackare som kommer ihåg? Usch, jag minns det allt för väl!


Nu ska jag, Tanner och Elise gå till Zachs skola och hämta upp honom och hans kompis Mikey. Vädret är verkligen underbart, soligt och supervarmt. Och jag försöker så ofta som möjlig gå och hämta dom eftersom skolan ligger så nära. Ibland så samarbetar inte vädret eller Elise, så då är det bara att ta bilen.


image156

 Puss Erika ♥


Kommentarer
Postat av: Rebecca

hahaha Åh va synd att jag inte va där och kunde dokumentera din krigsdans! Bahamas kanske?

2008-02-28 @ 00:22:18
URL: http://rebeccaknutas.blogg.se
Postat av: Madde

Haha, hur lyckas du? Jag önskar att jag hade vart där och sett när du hoppade runt där =)

Här lyser solen utanför och det är sånt där riktigt vårväder när man är så där underbart glad :)

Sköt om dig!

2008-02-28 @ 11:24:01
Postat av: MA

OK!
Dra ner byxorna och sätt dig i ett snår av brännässlor, det är heller inte att rekomendera, det är som att sätta sig på en av klipporna på baksidan i stugan, där alla PISS- myror bor. USCH...
Men det går över och blir förmodligen ett oförglömligt minne för andra....
Kramis Mami

2008-02-29 @ 19:24:12
Postat av: Ylva

Ok.. Ja du far se till att gora det gumman ;)
Ska pa brollopsfest ikvall o sen ut.. Ska bli fan sa kul!! Vad har du for helgplaner? Puss o kram

2008-03-01 @ 17:55:09
URL: http://hossentoss.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0