Casino Royale

Äntligen en dag utan regn! och jag njöt verkligen av min promenad i morse, solen sken och fåglarna kvittrade. Fick en såndär känsla ni vet när det är sol och det börjar bli vår, när de precis sopat gatorna från grus och man inte behöver ha den tjocka vinterjackan längre. Längtar verkligen till sommaren

Igår var jag och tränade en sväng och sen hade jag lite spakväll på gymmet. Hårinpackning och ångbastu och lite sånt. Sen bar det iväg till Lina och vi kikade på på halva Casion royale för vi orkade inte mer än det. Vet ni föresten om att i filmen så finns samma utställning som jag var på - Human Body Exhibition. Kika på den så ska ni få se vad jag såg i verkligheten. Helt otrolig utställning.

Är lite kluven över hur jag ska göra idag med min pilates, fick nämligen en släng av illamående nu på eftermiddagen. Går magsjuka överallt men ja håller tummarna att det bara är något tillfälligt så jag inte blir sjuk - Är verkligen trött på allt som heter sjukdom nuförtiden! Hade planerat att ta med Tanner och Elsie till parken men det får bli någon annan dag.

För att inte avsluta det här inlägget med tråkig magsjuka så kan jag passa på att berätta att det är 35 dagar kvar tills det bär av till Bahamas! Galet några dagar kvar - Då kommer ingen sjukdom kunna stoppa mig för dit ska jag oavsätt vad som händer! Kommer bli så himla roligt!

Nu ska jag gå och kika på lite film med Elise, slappa i soffan med andra ord.
Hoppas alla har haft en bra dag!

Puss ♥ E

Kommentarer
Postat av: edna

hihi, casion royale har jag aldrig sett, är den bra (A)

du och jag på bahamas baby, lääääängtar!!

2008-01-31 @ 07:02:05
Postat av: MA

Är ni lite stolliga eller????
Regn vad är det... här snöade det i går i mose var det 9 grader KALLT.. nu är det 1,5 varmt.Så vad är väder för något. Fin bild på mig eller hur.....en av få så ta väl vara på den
Kram

2008-01-31 @ 18:37:29
Postat av: mia

ja du 35 dagar går fort, o det hoppas jag att de 99 dagarna gör tills vi kommer till usa oxå!! :) kramar

2008-02-01 @ 14:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0