Picnic

I går var det myspicknick i parken. Vi au pairer har möte nångång varje månad, för att signa in oss, om man har nått man vill fråga kan man passa på då och så vill de väl kolla att man allmänt lever. Igår var det möte i Orinda parken med alla ap:s + deras familjer. Vi hade kakor, ost, kex och en stor filt. Det var hur mycket folk som helst, musik och massa barn som sprang omkring och  busade. Blev en riktigt skön sommarkväll efter att den 40 gradiga värmen hade lagt sig något.


Vi kom överens om att vi ska träffas ett gäng tjejer ikväll och äta middag. Det börjar dra ihop sig för de flesta nu och hemresorna är nära. Kan inte säga att det låter så lockande, fick nyss reda på vad det är för väder hemma i Sverige. 14grader vs. 40?

         ♥ Erika

Kommentarer
Postat av: Carrolajne

Lite mysig bild :)



Mellan varven e ja riktigt glad att ja ska åka hem samtidigt som ja verkligen kommer sakna det här. Tjejen ja tar hand om är extrem nu :S Ungarna bråkar o slåss o kastar grejjer o varken ja eller Mamman kan göra så mycket åt de, o idag sa hon till mig att hon tänkte skicka dom på boardingschool :P skulle inte förvåna mig om hon känner så på riktigt.



Njut av det sista nu gumman!

2008-07-10 @ 05:08:58
URL: http://california.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0